Opakowania Foliowe Paella Z Grillowanego Łososia

Opakowania Foliowe Paella Z Grillowanego Łososia
Przepis opakowania foliowe Paella z grilla łososia jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 612 kalorii, 41g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 5,23 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory śliwkowe, błyskawiczny brązowy ryż, nici szafranowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Masło ziołowe łosoś i szparagi opakowania foliowe, Cytrynowy Parmezan Łosoś I Szparagi Opakowania Foliowe, oraz Grillowane Burger i Veggie opakowania foliowe.

Instrukcje

1
Szafran namoczyć w 2 łyżeczkach gorącej wody; odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
WodaWoda
2
Aby zrobić marynatę z łososia, w małej misce wymieszaj cebulę, czosnek, sok z cytryny, 2 łyżki oleju, paprykę, sól i pieprz. W szklanym naczyniu do pieczenia 13x9 cali (3-quart) ułóż łososia; łyżka marynaty nad łososiem, obracając się równomiernie. Przykryć; przechowywać w lodówce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarynataMarynata
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
łosośłosoś
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wytnij 8 (18x12 cali) arkuszy folii o dużej wytrzymałości. Nasmarować pozostałą 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Dodaj wodę do bulionu, aby odmierzyć ilość wody wymaganej na opakowaniu ryżu na 8 porcji. Dodać 8 porcji ryżu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, przy użyciu bulionu i mieszaniny wody do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
RyżRyż
5
W międzyczasie pokrój kiełbaski na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
6
Pokrój poprzecznie na cienkie plasterki; wymieszaj z ryżem wraz z pomidorami, papryką i nitkami szafranu z moczonym płynem. Użyj widelca, aby wymieszać składniki i oddzielić szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
PaprykaPapryka
PomidorPomidor
RyżRyż
7
Kopiec Hojny 1 szklanka mieszanki ryżu na środku każdego kawałka folii. Na wierzch polać 1 filetem z łososia i skropić łyżką marynaty. Łyżka pozostałej marynaty nad filetami. Wyciągnij długie boki folii razem, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając cyrkulację ciepła i ekspansję. Złóż inne boki, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
MarynataMarynata
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Umieść paczki na grillu na małym ogniu, umożliwiając miejsce wokół paczek do obiegu. Przykryć grill; gotować 10 minut dla łososia, który jest nieprzezroczysty z głębszym różowym środkiem, lub około 15 minut, aż ryba płatki łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Umieść paczki na talerzach. Ostrożnie rozłóż folię z dala od twarzy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Każdą porcję posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn