Online Runda 2-Zupa Z Indyka
Online Runda 2 - zupa z indyka to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką cebulę, pieprz, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Przedstawiamy internetowy Box ZipList i zupę Jalapeno-Ginger Butternut Squash, Kanapka z indykiem, oraz Całoroczna Pomidorowa Zupa Marchewkowa.
Instrukcje
W dużym garnku na dużym ogniu, dodać części indyka i przykryć wodą 4 quarts.
Dodać tymianek, liście laurowe i dużą szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło, aby gotować na wolnym ogniu, odtłuszczając wszelkie szumowiny, które unoszą się na powierzchnię. Gotować, aż indyk jest gotowane przez i ciecz zmniejszyła się nieco, o 45 protokół.
Wyjąć indyka z garnka. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, rozdrobnić mięso i wyrzucić skórę i kości. Odcedzić bulion.
Wytrzyj garnek, połóż na średnim ogniu i dodaj olej. Gdy jest gorąco, dodać cebulę, seler, marchew, i pasternak, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż zmięknie, 7 do 8 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Dodajemy bulion z indyka i gotujemy na wolnym ogniu.
Dodać mięso do garnka i niech gotować do ogrzania przez, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki tuż przed podaniem.