Online Runda 2-Zupa Z Indyka

Online Runda 2-Zupa Z Indyka
Online Runda 2 - zupa z indyka to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką cebulę, pieprz, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Przedstawiamy internetowy Box ZipList i zupę Jalapeno-Ginger Butternut Squash, Kanapka z indykiem, oraz Całoroczna Pomidorowa Zupa Marchewkowa.

Instrukcje

1
W dużym garnku na dużym ogniu, dodać części indyka i przykryć wodą 4 quarts.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać tymianek, liście laurowe i dużą szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło, aby gotować na wolnym ogniu, odtłuszczając wszelkie szumowiny, które unoszą się na powierzchnię. Gotować, aż indyk jest gotowane przez i ciecz zmniejszyła się nieco, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Cała TurcjaCała Turcja
TymianekTymianek
SólSól
3
Wyjąć indyka z garnka. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, rozdrobnić mięso i wyrzucić skórę i kości. Odcedzić bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Wytrzyj garnek, połóż na średnim ogniu i dodaj olej. Gdy jest gorąco, dodać cebulę, seler, marchew, i pasternak, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż zmięknie, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PasternakPasternak
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodajemy bulion z indyka i gotujemy na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
7
Dodać mięso do garnka i niech gotować do ogrzania przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Zdjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn