Omlet Ze Szparagami, Zieleniną I Pecorino

Omlet Ze Szparagami, Zieleniną I Pecorino
Omlet ze szparagami, zieleniną i Pecorino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. 8 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Jeśli masz pod ręką szparagi, rukolę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Omlet z karczochami i pecorino, Frascatelli z zielenią Pecorino i musztardą, oraz Zimowe warzywa z pieczonymi gruszkami i Pecorino.

Instrukcje

1
W garnku z osoloną wrzącą wodą blanszujemy szparagi, aż staną się jasnozielone i miękkie, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Przenieść do łaźni lodowej i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn