Omlet ze szparagami i kozim serem dla dwojga

Omlet ze szparagami i kozim serem dla dwojga może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Ten przepis służy 1. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, kozi ser, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Omlet Sufletowy Z Kozim Serem, Szparagami I Szynką, Omlet Z Kozim Serem I Szynką, oraz Omlet Z Kozim Serem.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu.
Dodać szparagi i wymieszać z masłem, dodać 2 łyżki wody i przykryć.
Pozostawić na parze, aż szparagi są gotowane do pożądanej doneness, o 4 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wyjąć z patelni i odstawić.
Dodać pozostałe masło do patelni i umieścić z powrotem na średnim ogniu. Gdy masło się roztopi wlać ubite jajka. Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie poluzuj krawędzie jajka podczas ustawiania, przechylając patelnię, aby umożliwić płynne jajko pod spodem. Gdy jajka w środku zaczynają się układać posypać pokruszonym kozim serem na środku omletu, następnie umieścić szparagi na kozim serie i doprawić jajka solą i pieprzem. Przykryć patelnię szczelnie dopasowaną pokrywką, wyjąć z ognia i pozostawić resztki ciepła, aby kontynuować gotowanie jaj, aż prawie całkowicie ustawi się cienką warstwą płynnego jajka na wierzchu (około 1 minuty).
Fold boki omlet do środka, aby pokryć nadzienie. Delikatnie wsuń na talerz i posyp szczypiorkiem.