Omlet Zachodni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj omletu Zachodniego. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz 3% mniej sodu szynka, jajka, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Omlet Zachodni, Omlet Zachodni, oraz Serowy Omlet Zachodni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Podgrzej 8-calową patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu. Wymieszać w cebuli, papryka, tymianek, i szynka; smażyć 4 minut lub aż warzywa są chrupiące-miękkie.
Wyjąć mieszankę warzywną z patelni; odstawić. Czysta patelnia.
Powrót do patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj połowę mieszanki jaj do patelni, przechylając patelnię, aby równomiernie rozprowadzić; gotować 1 minutę lub do momentu, gdy krawędzie zaczną się ustawiać. Unieść krawędź omletu gumową szpatułką, przechylając patelnię, aby rzucić niegotowaną mieszaninę jajek na dno patelni. Powtórz procedurę na przeciwległej krawędzi omletu. Gotować 1 minutę lub aż środek jest po prostu ustawić.
2 łyżki sera posypać równomiernie omletem.
Połowę mieszanki warzywnej posypać serem. Uruchomić szpatułkę wokół krawędzi i pod omlet, aby poluzować go z patelni; złożyć na pół. Wsuń omlet na talerz. Powtórz procedurę z pozostałym olejem, mieszaniną jaj, serem i mieszanką warzywną.