Omlet z szynką i serem
Omlet z szynką i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 48g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ser szwajcarski, sól, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem 4 pierwsze składniki.
Stopić 1 łyżeczkę masła w małej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu, obracając patelnię, aby równomiernie pokryć dno.
Dodaj połowę mieszaniny jaj na patelni. Gdy mieszanka jajek zaczyna się gotować, delikatnie unieś brzegi omletu łopatką i przechyl patelnię, aby niegotowana porcja spływała pod spodem. Gotować 3 protokół lub aż prawie zestaw. Obróć omlet.
Posypać 1 stronę omletu połową szynki i serów. Złóż na pół. Gotować 1 do 2 minut lub aż ser topi. Aby zrobić następny omlet, powtórz z pozostałą 1 łyżeczką masła, mieszaniną jaj, szynką i serami.