Omlet z ricotty z Chardą Szwajcarską

Omlet z ricotty z Chardą Szwajcarską
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj omlet Ricottan z Chardą Szwajcarską. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 701 kalorii, 32G białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, boczniak szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciekawe badanie i Szwajcarski omlet rolowany z Chardą i fetą, Szwajcarskie ciasta z Chardą i ricottą, oraz Penne ze szwajcarską Chardą i ricottą.

Instrukcje

1
Rozbij jajka w małej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodać mleko lub wodę, sól i pieprz. Energicznie wymieszać widelcem, aż dobrze ubity; odstawić. W 8-calowej patelni nonstick, stopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 4 lub 5 Szwajcarskich liści chard i smażyć, aż tylko zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Zdjąć z patelni i odstawić. Roztopić pozostałe masło na patelni, a następnie powoli wlać mieszaninę jaj, przechylając patelnię, aby równomiernie ją rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Pozwól jajkom trochę ujędrnić, pozwalając, aby część pozostałej cieczy płynęła na boki patelni. Nadal gotować przez około kolejną minutę, ale podczas gdy Centrum jest jeszcze trochę ciekły, łyżka w ricotta. Odchylić patelnię na jedną stronę i za pomocą szpatułki złożyć około 1/3 omletu na nadzieniu z ricotty. Potrząśnij delikatnie patelnią, aby przesunąć omlet do krawędzi. Trzymając patelnię w pobliżu talerza do serwowania, przechyl ją tak, aby omlet wsunął się na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
6
Podawać z chardą Szwajcarską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia39
Magazyn