Omlet z pieczarkami i papryką
Potrzebujesz bezglutenowego, lakto-owo-wegetariańskiego, pierwotnego i דל פחמימות,znego dania głównego ? Omlet z pieczarkami i papryką może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest dla 2 osób i kosztuje 1,24 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 31 g tłuszczu i łącznie 382 kalorie . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup masło, ser Monterey Jack, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 46% . Kanapka z bagelkiem z cheddarem, szpinakiem i papryką , omlet wiosenny inspirowany grecją i omlet z warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni o nieprzywierającej powierzchni podsmaż cebulę, pieczarki i zieloną paprykę na 1 łyżce masła, aż zmiękną.
Wyjąć i trzymać w cieple.
Na tej samej patelni rozpuść resztę masła na średnio-wysokim ogniu.
Roztrzep jajka, sól i pieprz.
Dodaj mieszankę jajeczną do patelni (mieszanka powinna natychmiast zetknąć się na brzegach).
Gdy jajka się zetną, przesuń ugotowane brzegi do środka, pozwalając, aby surowa część wypłynęła pod spód. Gdy jajka się zetną, nałóż łyżką mieszankę warzywną z jednej strony i posyp serami; złóż drugą stronę na nadzienie.