Omlet z boczniaka i cebuli (Trouchia)
Omlet z Chard i cebuli (Trouchia) może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 21g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, chard, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Omlet z boczniaka i cebuli (Trouchia), Niedzielny Brunch: Omlet Z Chard I Cebulą, oraz Omlet Ricottan z Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 2 łyżki oleju w 10-calowej patelni, dodać cebulę, i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż całkowicie miękkie, ale nie kolorowe, o 15 protokół.
Dodać chard i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż cała wilgoć gotuje off i chard jest miękka, o 15 protokół. Dobrze doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie czosnek rozgnieść w moździerzu z kilkoma szczyptami soli (lub drobno posiekać), a następnie wymieszać z jajkami wraz z ziołami.
Mieszamy z jajkami i mieszamy z Gruyère i połową parmezanu.
Rozgrzać pozostały olej na patelni i, gdy jest gorąco, dodać jajka. Zamieszaj i utrzymuj ciepło na średnim poziomie przez około minutę, a następnie obróć na niskie. Gotować, aż jajka są ustawione, ale jeszcze trochę wilgotne na górze, 10 do 15 protokół.
Dodaj pozostały parmezan i broil 4 do 6 cali od ciepła, aż rumiane.
Trouchię podawać na patelni lub wsunąć na talerz i pokroić w kliny. Zapiekana góra i złoty dół są równie reprezentacyjne.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition