Omlet z boczkiem, porem i ziemniakami
Need a danie główne bezglutenowe? Boczek, Por i omlet ziemniaczany może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 1. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę w proszku, pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Spróbuj Omlet z boczkiem, porem i ziemniakami, Omlet z boczkiem i smażonymi ziemniakami, oraz Boczek, ziemniaki i Por dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej miarce ubić jajka, wodę, szczypiorek, czosnek w proszku, cebula w proszku, rozmaryn i czarny pieprz; odstawić.
Smażyć pokrojony w kostkę boczek na średnim ogniu w 10-calowy (25 cm) Patelnia non-stick aż chrupiące.
Usuń i umieść na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, aby osuszyć. Wytrzyj patelnię i wróć do średniego ciepła.
Dodać masło do patelni i gotować starte ziemniaki, mieszając przez 5 protokół. Wymieszać pory i ugotowany boczek; gotować, mieszając przez 5 minut lub aż warzywa zaczną się złocisto.
Wlać mieszaninę jajek na mieszaninę boczku i gdy Jajko zacznie się układać, użyj szpatułki, aby delikatnie popchnąć ugotowane porcje do środka. Odchylić patelnię, aby niegotowane jajka popłynęły do pustych przestrzeni. Gdy jajka są prawie ustawione, złożyć omlet na pół i gotować przez 1 minutę lub do złotego koloru.
Pokroić na trzy części, aby służyć.