Omlet z boczkiem, awokado i serem
Omlet z boczkiem, awokado i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 549 kalorii, 24g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paluszki do pieczenia wszystko-skracanie warzyw, boczek, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Omlet z boczkiem i serem śmietankowym, Omlet Boczkowy Z Serem Comte I Pietruszką, oraz Omlet z boczkiem, jabłkiem i serem pleśniowym.
Instrukcje
Wymieszać razem, w małej misce, pomidor, cebula, jalapeno, kolendra, sok z limonki, i sól i pieprz do smaku.
Ubij razem jajka, wodę, sól i pieprz do smaku.
Ciepła 1/2 łyżka CRISCO®, w 8-calowej patelni, najlepiej non-stick, na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi.
Wlać 1/6 mieszaniny jaj równomiernie na dnie patelni. Gotować przez 1 minutę lub do momentu ustawienia.
Posypać 1/2 omletu 1/6 boczku, 1/6 awokado i 1/6 sera Monterey Jack; gotować omlet przez 1 minutę, lub do momentu, gdy jest ustawiony.
Złożyć omlet nad nadzieniem, przenieść na talerz i ogrzać.
Powtórz w ten sam sposób z pozostałym CRISCO®, mieszaniną jaj, bekonem, awokado i serem Monterey Jack.