Omlet Z Azjatyckiego Piekarnika
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz azjatyckiego jedzenia. Spróbuj zrobić omlet z azjatyckiego piekarnika w domu. Za 74 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 205 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga imbiru, sosu sojowego, grzybów i zielonej cebuli. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Omlet Azjatycki Pieczony W Piekarniku, Omlet Azjatycki, oraz Podstawowy Omlet Z Piekarnika.
Instrukcje
Wyrzuć opakowanie przypraw z makaronu ramen lub Zachowaj do innego użytku. Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedź i opłucz w zimnej wodzie; przełóż do miski i odstaw na bok.
W międzyczasie na dużej nieprzywierającej patelni żaroodpornej na średnim ogniu gotuj seler w oleju rzepakowym przez 1 minutę. Dodaj grzyby, 2 łyżki zielonej cebuli i imbiru; gotuj i mieszaj przez 7 minut lub do momentu, gdy grzyby lekko się zrumienią. Wymieszaj z makaronem.
Ubij jajka, białka, olej sezamowy, cukier i sól. Wymieszaj z mieszanką makaronu; rozprowadź na równej warstwie na patelni. Gotuj na średnim poziomie przez 2 minuty.
Piec bez przykrycia w 350° przez 10-12 minut lub do zestalenia.
Posyp pozostałą zieloną cebulką.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Pink Moscato. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Boso Szampan Różowy Moscato]()
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!