Omlet Włoski
Włoski omlet może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje $1.7 za porcję. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz pod ręką pieprz, grzyby, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Omlet Włoski, Omlet Włoski, oraz Omlet Ole.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, saute grzyby i cukinia w 2 łyżki masła do miękkości; usunąć i ogrzać.
Na tej samej patelni roztopić pozostałe masło. W małej misce ubić jajka, wodę, sól i pieprz.
Dodaj do patelni (mieszanina powinna być ustawiona natychmiast na krawędziach). Gdy jajka ustawione, popchnij ugotowane krawędzie w kierunku środka, pozwalając niegotowanej porcji płynąć pod spodem.
Gdy jajka są ustawione, łyżka mieszanki warzywnej na jednej stronie i posypać serem. Złóż drugą stronę nad wypełnieniem.
W małym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło.
Dodaj pozostałe składniki sosu; gotować i mieszać przez 5 minut lub do ogrzania.