Omlet Wiejski
Omlet wiejski to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, papryka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Farmhouse Chowder, Gospodarstwo Agroturystyczne Benedykt, oraz Kolacja Na Farmie.
Instrukcje
W 10-in. patelnia żaroodporna, gotować cebulę do miękkości.
Dodać ziemniaki, boczek, szynkę i wołowinę: rozgrzać.
Zdjąć z ognia. W misce ubić jajka: wymieszać natkę pietruszki i przyprawy.
Wlać do patelni; mieszać delikatnie wymieszać.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 400° przez 20-30 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Pokroić w kliny, aby służyć.