Omlet Serowy Składany

Omlet Serowy Składany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj złożonego omletu z sera. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Ten przepis służy 1. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka śmietany do ubijania, jajka, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Składane Enchiladas, Kolorowy Omlet Serowy, oraz Omlet Broccolini Four Cheese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce ubij jajka, śmietanę i sól, aż do wymieszania; nie przegotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać 8-calową patelnię nieprzywierającą ze skośnymi bokami na średnim ogniu przez 1 minutę. Gdy jest gorąco, dodaj masło i przechyl patelnię, aby równomiernie pokryć. Gdy masło jest spienione, wlać masę jajeczną do patelni i zawirować, aby rozprowadzić ją na brzegach patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Gdy mieszanina jaj zaczyna się układać na dnie, podnieś jedną krawędź za pomocą żaroodpornej elastycznej szpatułki i przechyl patelnię, aby niegotowana mieszanina na górze przepływała pod spodem. Kontynuuj podnoszenie krawędzi omletu i uchylanie patelni, pracując na swój sposób wokół wszystkich stron, aż nie będzie więcej niegotowanej mieszaniny jajek popłynie pod spodem, a wierzch jest tylko trochę wilgotny, w sumie około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
4
Posypać serem albo w pasie na środku, jeśli planujesz złożyć omlet na trzecie, lub ponad połowę, jeśli składasz go na pół. Poluzuj omlet łopatką. Po trzecie-krotnie, złożyć jedną krawędź nad paskiem sera w środku; końcówka patelni, aby przesunąć omlet, najpierw złożona krawędź, na ciepły talerz, odwracając pozostałą krawędź nad nadzieniem, jak omlet pozostawia patelnię. Na pół-krotnie, wskazówka patelni przesunąć omlet, strona sera najpierw, na ciepłym talerzu; Odwróć gołe pół na ser jak omlet pozostawia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
1
Gdy mieszanina jaj ustawia się na dnie patelni, podnieś krawędź za pomocą szpatułki i przechyl patelnię, aby niegotowane jajko przepływało pod spodem. Kontynuuj proces, pracując wokół boków patelni, aż Żadna niegotowana mieszanina jaj nie popłynie pod spodem, a góra jest nadal wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
2
Posypać serem w pasie na środku omletu, zgodnie z uchwytem na patelnię. Szpatułką złóż jedną stronę na pasek sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
3
Uruchom szpatułkę pod omletem, aby poluzować, a patelnia końcówki, aby przesunąć omlet, najpierw złożoną krawędź, na ciepły talerz. Odwróć pozostałą krawędź nad nadzieniem, ponieważ omlet pozostawia patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia12
Magazyn