Omlet Poupon
Omlet Poupon to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 330 kalorii, 21g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, warzywa, margarynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Precel Chicken POUPON, Szary POUPON kremowy szpinak, oraz Szary POUPON-klonowy łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajka i musztardę trzepaczką drucianą, aż dobrze się wymieszają; odstawić na bok.
Roztopić margarynę w 8-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać masę jajeczną i ser. W miarę ustawiania mieszaniny jaj należy lekko podnieść szpatułką, aby niegotowana porcja popłynęła pod spodem. Gdy mieszanina jaj jest ustawiona, ale wierzch jest jeszcze wilgotny, dodaj warzywa do połowy omletu. Wsunąć łopatkę pod spodem, końcówka patelni poluzować i delikatnie złożyć omlet na pół. Przesuń na talerz do serwowania.