Omlet pieczony z serem z salsą brzoskwiniową
Pieczony omlet serowy z salsą brzoskwiniową może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 195 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka konserw brzoskwiniowych, salsa, meksykańska mieszanka serów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Puffy brzoskwiniowy omlet deserowy i 5-biegowy Blender Ręczny KitchenAid, Puffy Omlet, oraz Puffy Omlet Kukurydziany.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu.
Posypać 1 szklankę sera i cebuli w talerzu ciasto.
W średniej misce, mieszać Bisquick mix, mleko i jajka z trzepaczką lub widelcem do dobrze wymieszane.
Piec 30 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera; piec 3 do 5 minut dłużej lub do stopienia.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
W małej misce wymieszaj salsę i przetwory.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.