Omlet Burrito Big Ole Tex-Mex

Omlet Burrito Big Ole Tex-Mex
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Big Ole Tex-Mex Burrito omlet. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 25g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jaj, pieprz cayenne, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 17 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić sos: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wrzucić pomidory, cebulę, jalapeno i oliwę z oliwek na blasze do pieczenia i doprawić solą i czarnym pieprzem. Pieczeń aż rumiane, o 45 protokół. Puree w blenderze z kolendrą, rozcieńczając wodą w razie potrzeby. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
CebulaCebula
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PiekarnikPiekarnik
2
Tymczasem przygotować omlet: gotować chorizo w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry, rozbijając go, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Wymieszać kminek, cayenne i papryka do kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać fasolę i saute do miękkości, o 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem, następnie dodać paprykę i gotować 1 do 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
FasolaFasola
5
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Jajka i mleko ubić w innej misce. Wytrzeć patelnię, zmniejszyć ogień do medium i dodać 1/2 łyżka masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Wlać połowę mieszaniny jaj do patelni i gotować, aż środek nie jest już płynny, poluzowanie krawędzi z gumową szpatułką i przechylając patelnię do niech niegotowane jajko uruchomić pod spodem. Potrząśnij patelnią, aby poluzować omlet, a następnie łyżkę połowę mieszanki fasoli, chorizo i ser na środku. Złóż po obu stronach, aby pokryć nadzienie, a następnie odwróć omlet, aby był szew w dół i gotuj jeszcze 1 minutę. Powtórz z pozostałym masłem, mieszaniną jaj i nadzieniami, aby zrobić kolejny omlet. Top z sosem tomatillo i udekorować crema i pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
MasłoMasło
SerSer
PomidorPomidor
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
8
Zdjęcia Stephanie Foley

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn