Omlet Arnold Bennett
Omlet Arnold Bennett jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz finnan haddie, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Omlet Z Otwartą Twarzą Arnold Bennett, Małże Bennetta, oraz Słodkie ciasto Shannon Bennett.
Instrukcje
Umieść rybę w rondlu i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody do przykrycia. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, i gotować około 7 minut, aż ryba jest gorąca i płatki łatwo.
Usuń skórę i kości i płatki ryb.
Białka ubić w misce do uzyskania miękkich szczytów. Żółtka ubić z 2 łyżkami pół i pół w innej misce. Złóż w białych.
Dodać rybę i 2 łyżki parmezanu. Doprawić pieprzem.
Rozgrzej brojlery. Roztopić masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Podczas pienienia dodać mieszaninę jaj. Gotuj, podnosząc boki omletu, gdy ustawiają się za pomocą gumowej szpatułki, pozwalając niegotowanej mieszaninie jajek biegać pod gotowaną porcją, około 3 minut, lub aż omlet jest prawie gotowy, ale wierzch jest niegotowany.
Pozostałe 2 łyżki parmezanu posypać omletem.
Pozostałe pół na pół wlać na wierzch. Broil aż do górnej części omlet jest ustawiony i lekko rumiane.
Podawać natychmiast, prosto z patelni.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;