Omega Boost Pumpkin Pie Płatki Owsiane Z Kremem Z Dyni

Omega Boost Pumpkin Pie Płatki Owsiane Z Kremem Z Dyni
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Omega Boost Pumpkin Pie płatki owsiane z kremem z dyni może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 17g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś sos jabłkowy, sól, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 304 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Omega Boost Batony Energetyczne Buraki I Czarna Porzeczka, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Placki Z Płatkami Owsianymi Z Dyni dla podobnych receptur.

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos jabłkowy (pomaga słodzić naturalnie-sub z puree bananowym lub słodzikiem fave)sos jabłkowy (pomaga słodzić naturalnie-sub z puree bananowym lub słodzikiem fave)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDynia konserwowaDynia konserwowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z dyni (jeśli używasz puszki, dodaj to, gdy owies nadal się gotuje, aby łatwo się topił)puree z dyni (jeśli używasz puszki, dodaj to, gdy owies nadal się gotuje, aby łatwo się topił)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKrem z dyni na miskę owsa (więcej / mniej)Krem z dyni na miskę owsa (więcej / mniej)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko bezmleczne do poluzowania owsa (o dodaniu dla mnie)mleko bezmleczne do poluzowania owsa (o dodaniu dla mnie)12 łyżeczki czosnku w proszkunasiona lnunasiona lnu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzechy mieszane (orzechy włoskie, pekan, orzechy laskowe..)orzechy mieszane (orzechy włoskie, pekan, orzechy laskowe..)1dashdużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 caladużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 caladużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepłatki owsiane (opcjonalnie - kiedyś trochę zagęszczałam)płatki owsiane (opcjonalnie - kiedyś trochę zagęszczałam)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(albo zwykłe)(albo zwykłe)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe (dodaj więcej w zależności od tego, jak grube lub cienkie chcesz)mleko sojowe (dodaj więcej w zależności od tego, jak grube lub cienkie chcesz)12 łyżeczki czosnku w proszkubrain boost Silk Soy milkbrain boost Silk Soy milk2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestalowy kubek owiesstalowy kubek owies4krewetki i żyłkivegan maślany spread (zgodnie z życzeniem)vegan maślany spread (zgodnie z życzeniem)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreovegan Omega Oil blend (Vega używany)vegan Omega Oil blend (Vega używany)12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekane orzechy włoskieposiekane orzechy włoskie9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn