Omega Boost Pumpkin Pie Płatki Owsiane Z Kremem Z Dyni

Omega Boost Pumpkin Pie Płatki Owsiane Z Kremem Z Dyni
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Omega Boost Pumpkin Pie płatki owsiane z kremem z dyni może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 17g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś sos jabłkowy, sól, płatki owsiane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 304 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Omega Boost Batony Energetyczne Buraki I Czarna Porzeczka, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Placki Z Płatkami Owsianymi Z Dyni dla podobnych receptur.

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos jabłkowy (pomaga słodzić naturalnie-sub z puree bananowym lub słodzikiem fave)sos jabłkowy (pomaga słodzić naturalnie-sub z puree bananowym lub słodzikiem fave)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDynia konserwowaDynia konserwowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z dyni (jeśli używasz puszki, dodaj to, gdy owies nadal się gotuje, aby łatwo się topił)puree z dyni (jeśli używasz puszki, dodaj to, gdy owies nadal się gotuje, aby łatwo się topił)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKrem z dyni na miskę owsa (więcej / mniej)Krem z dyni na miskę owsa (więcej / mniej)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko bezmleczne do poluzowania owsa (o dodaniu dla mnie)mleko bezmleczne do poluzowania owsa (o dodaniu dla mnie)1porcja startego parmezanunasiona lnunasiona lnu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzechy mieszane (orzechy włoskie, pekan, orzechy laskowe..)orzechy mieszane (orzechy włoskie, pekan, orzechy laskowe..)1dashdużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 caladużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 caladużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepłatki owsiane (opcjonalnie - kiedyś trochę zagęszczałam)płatki owsiane (opcjonalnie - kiedyś trochę zagęszczałam)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe (dodaj więcej w zależności od tego, jak grube lub cienkie chcesz)mleko sojowe (dodaj więcej w zależności od tego, jak grube lub cienkie chcesz)1porcja startego parmezanubrain boost Silk Soy milkbrain boost Silk Soy milk2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestalowy kubek owiesstalowy kubek owies4trochę posiekanej cukiniivegan maślany spread (zgodnie z życzeniem)vegan maślany spread (zgodnie z życzeniem)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreovegan Omega Oil blend (Vega używany)vegan Omega Oil blend (Vega używany)1porcja startego parmezanuposiekane orzechy włoskieposiekane orzechy włoskie9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2/3 szklanki (4 uncje) półsłodkich kawałków czekolady2/3 szklanki (4 uncje) półsłodkich kawałków czekolady
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn