Oliwkowo-ziołowe jajka

Oliwkowo-ziołowe jajka
Przepis oliwka i zioła Deviled jaj jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Na 23 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, pieprz czosnkowy, jajka ugotowane na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Oliwkowo-ziołowe jajka, Oliwkowe Jajka Zapiekane, oraz Go Green (Olive) Deviled Eggs.

Instrukcje

1
Obrane jajka pokroić wzdłuż na pół za pomocą falistego noża do warzyw lub ostrego noża. Ostrożnie usunąć żółtka i umieścić w małej misce; zacieru widelcem. Rezerwować połówki białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WarzywaWarzywa
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać tłuczone żółtka, majonez, posiekane zioła, pieprz czosnkowy i posiekane oliwki. Ostrożnie wymieszać łyżkę na połówki białka jaja, lekko mocowując.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Białka JajBiałka Jaj
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
ZiołaZioła
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Pokrój całe pestki oliwek w plasterki; każdą połowę jajka przełożyć plasterkami oliwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
JajkoJajko
4
Udekoruj małymi ziołamig lub liście.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn