Oliwkowo-Migdałowa Fasolka Szparagowa
Oliwkowo-migdałowa fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 127 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz migdały, oliwa z oliwek, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Oliwkowo-Migdałowa Fasolka Szparagowa, Zielona oliwka i migdałowa Tapenada, oraz Zielona Oliwka I Migdałowa Tapenada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie w dużym rondlu 3 minut lub do chrupkości-przetargu; dobrze odcedzić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj zieloną fasolkę, migdały, oliwki, skórkę cytryny i sól. Gotować mieszaninę fasoli 2 protokół, rzucając dobrze.