Oliwkowo-bazyliowy smak może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwki, cebula, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Olive Relish, Olive Relish, oraz Zielony Oliwka Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem pierwsze 8 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ubij razem oliwę z oliwek, cukier i ocet do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Wlać mieszaninę pomidorów w misce i wrzucić do herbu. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala