Oliwkowo-bazyliowy smak może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 20 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwki, cebula, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Olive Relish, Olive Relish, oraz Zielony Oliwka Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem pierwsze 8 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubij razem oliwę z oliwek, cukier i ocet do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać mieszaninę pomidorów w misce i wrzucić do herbu. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego