Oliwkowe Placki Pomidorowe

Oliwkowe Placki Pomidorowe
Oliwkowe placki pomidorowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 13 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dobrze wymieszane pesto bazyliowe, pietruszkę, suszone pomidory z olejem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Placki z czosnkiem, pomidorem i bazylią, Suszone pomidory Polenta kwadraty z trzema paprykami, oraz Oliwkowy i suszony na słońcu pomidor dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozprowadzić 2 łyżeczki pesto równomiernie na każdej kromce chleba, a następnie ćwiartować każdą kromkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Tosty chlebowe na blasze do spodu są złote, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Oliwki i pomidory moczyć w ciepłej wodzie na ok. 5 minut, następnie dobrze odcedzić i wymieszać z natką pietruszki. Kopiec na toastach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OliwkiOliwki
WodaWoda
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn