Oliwkowe Placki Pomidorowe

Oliwkowe Placki Pomidorowe
Oliwkowe placki pomidorowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 13 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dobrze wymieszane pesto bazyliowe, pietruszkę, suszone pomidory z olejem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Placki z czosnkiem, pomidorem i bazylią, Suszone pomidory Polenta kwadraty z trzema paprykami, oraz Oliwkowy i suszony na słońcu pomidor dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozprowadzić 2 łyżeczki pesto równomiernie na każdej kromce chleba, a następnie ćwiartować każdą kromkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Tosty chlebowe na blasze do spodu są złote, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Oliwki i pomidory moczyć w ciepłej wodzie na ok. 5 minut, następnie dobrze odcedzić i wymieszać z natką pietruszki. Kopiec na toastach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OliwkiOliwki
WodaWoda
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn