Oliwkowe Pająki

Oliwkowe Pająki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj oliwnych pająków. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Kapar, oliwę, liście rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brownie Spiders, Straszne Pająki, oraz Ham' n ' Cheese Spiders.

Instrukcje

1
Użyj drewnianego szpikulca lub wykałaczki, aby zrobić 4 otwory na 2 przeciwległych stronach oliwki. Włóż liść rozmarynu do każdego otworu. Użyj innego liścia rozmarynu, aby zabezpieczyć Kapar na jednym końcu każdej oliwki. Używaj oliwek w różnych rozmiarach i kolorach. (Wybierz liście rozmarynu, jeśli chcesz zjeść oliwki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn