Oliwkowe ciasto Kuskus z Crème Fraîche i syropem daktylowym

Oliwkowe ciasto Kuskus z Crème Fraîche i syropem daktylowym
Oliwkowe ciasto Kuskus z Crème Fraîche i syropem daktylowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 620 kalorii, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jaj, ciężka śmietana ubijająca, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 29%. Spróbuj Oliwkowe ciasto Kuskus z Crème Fraîche i syropem daktylowym, Owoce pestkowe w syropie cytrynowo-tymiankowym z Creme Fraiche, oraz Ciasto cytrynowe, crème fraîche i kasztanowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Szczotka do ciasta o średnicy 9 cali z 3-calowymi bokami z oliwą z oliwek. Dno garnka z pergaminem okrągłym; pędzel pergamin z oliwą z oliwek. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski. Wymieszać z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubij oliwę z oliwek i Muscat w innej średniej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
MoscatoMoscato
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Używając miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubij żółtka, jajka i 1 szklankę cukru na dużej prędkości w dużej misce, aż będą gęste i bladożółte, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przenieść do dużej szerokiej miski. Wymieszać ze skórką pomarańczową. Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie złożyć mieszankę mąki na przemian z mieszaniną oliwy z oliwek w 4 dodatkach każdy (mieszanina może lekko spuścić powietrze).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni. Dotknij lekko pan na powierzchni roboczej, aby wyeliminować pęcherzyki powietrza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec ciasto, aż ciemnobrązowy i zaczyna się odciągać od boków patelni i tester włożony do środka wychodzi czysty, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić na patelni co najmniej 30 minut. Przekręć ciasto na talerz (ciasto może lekko spaść na środku). Do ahead można wykonać 1 dzień wcześniej. Super. Przykryć folią i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę i créme fraîche w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Ciasto pokroić w kliny.
11
Umieść 1 klin ciasta na każdym talerzu.
12
Syrop daktylowy. Łyżka bitej śmietany obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
DaktyleDaktyle
13
Posypać daktyle.
Składniki, których będziesz potrzebować
DaktyleDaktyle
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn