Oliwkowa Focaccia z pieczonym dipem z papryki
Przepis oliwkowa Focaccia z pieczonym dipem z papryki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jeśli masz pieczoną paprykę, oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza pieczona Paprykowo-oliwkowa, Pieczona papryka, Oliwa i Kapar Crostini, oraz Halibut z oliwą i papryką kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. nasmaruj dno tylko 15x10x1-calowej patelni do pieczenia z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Wyjąć ciasto z puszki; ostrożnie rozwałkować ciasto.
Przeciąć na pół w poprzek.
Umieścić obok siebie na smarowanej patelni.
Opuszkami palców wykonaj wgłębienia na obu połówkach.
Posmaruj 1 łyżkę pozostałego oleju na każdej połowie ciasta.
Posypać oliwkami; lekko wcisnąć do ciasta
Posypać równomiernie rozmarynem i oregano.
Piec w temperaturze 204°. przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć focaccia z patelni; umieścić na stojaku z drutu. Fajne 5 minut.
W międzyczasie, w misie robota kuchennego z metalowym ostrzem, połączyć twarożek i pieczoną paprykę; proces do gładkiej.
Umieścić w małej misce do serwowania.
Każdą focaccię przeciąć na pół wzdłuż; każdą połowę przeciąć poprzecznie na 8 pasków.
Ułożyć paski na półmisku z dipem.