"Oliwki marynowane Toni"

"Oliwki marynowane Toni" może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz płaską sardelę, nasiona anyżu, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Oliwki Marynowane, Oliwki Marynowane, oraz Oliwki Marynowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Estragon i tymianek posiekaj i mielone anchois. W głębokiej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem octu. Marynować mieszankę oliwkową, przykrytą i schłodzoną, mieszając od czasu do czasu, co najmniej 6 godzin i do 3 dni. Doprowadzić mieszaninę oliwek do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
EstragonEstragon
OcetOcet
Mięso MieloneMięso Mielone
OliwkiOliwki
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby podawać oliwki, przełożyć do miski łyżką szczelinową i skropić octem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn