Oliwa z oliwek pieczone pomidory i koper włoski z białą fasolą

Oliwa z oliwek pieczone pomidory i koper włoski z białą fasolą
Oliwa z oliwek pieczone pomidory i koper włoski z białą fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałązek oregano, oliwa z oliwek, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidory pieczone na oliwie z oliwek i koper włoski z białą fasolą, Biała fasola z prażonymi pomidorami, oraz Grillowany Tuńczyk z Puree z białej fasoli, Tapenadą z oliwek i pieczonymi pomidorami Cherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. posiekaj tyle liści kopru włoskiego, aby odmierzyć 1/2 szklanki. Przyciąć Cebulki kopru włoskiego i przeciąć na pół pionowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij każdą żarówkę o połowie ito kliny o szerokości 1/2 cala, pozostawiając trochę rudy przymocowanej do każdego klina.
3
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu do bardzo gorącego, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać kliny kopru włoskiego w jednej warstwie; posypać 1 łyżeczką grubej soli. Gotować, aż Koper zacznie brązowieć i zmięknie, obracając od czasu do czasu, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Koper WłoskiKoper Włoski
5
Dodaj pomidory, oregano, czosnek i pokruszoną czerwoną paprykę; posyp 1 łyżeczką grubej soli i 1 łyżeczką pieprzu. Delikatnie złożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
6
Przenieść patelnię do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
7
Pieczemy koper włoski i pomidory do miękkości, od czasu do czasu mieszając, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wymieszać w fasoli i 6 łyżek posiekanych liści kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
FasolaFasola
9
Piec 5 minut dłużej, aby ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Przenieść mieszaninę do dużej płytkiej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Posypać resztkami posiekanych liści.
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn