Oliwa z oliwek gotowany Tuńczyk z tymiankiem, cytryną i szalotką

Oliwa z oliwek gotowana Tunan z tymiankiem, cytryną i szalotką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 121g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1791 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zieloną soczewicę, cytrynę, tuńczyka klasy sushi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Oliwa z oliwek gotowany Tuńczyk z Kaparem i oliwkowym winegretem, oraz Oliwa z oliwek-dorsz czarny z cytrynami, kaparami i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tuńczyka przyprawiamy solą i pieprzem i odstawiamy.
Połącz olej, tymianek, cytrynę, czosnek, paprykę czerwoną i szalotkę w dużym rondlu. Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż osiągnie 130 stopni F.
Niech smaki strome przez 10 minut. Ponownie przetestuj temperaturę, dostosowując ciepło, jeśli to konieczne. Tuńczyka zanurzyć w oliwie z oliwek i gotować, aż będzie twardy i średnio Rzadki, około 5 minut.
Wyjąć tuńczyka z oleju. Pokroić każdy kawałek. Ułóż medaliony z tuńczyka na duszonej soczewicy w towarzystwie smażonych brokułów rabe.
Podawać doprawione Fleur de Sel i zwilżone oliwą z oliwek.
Umieścić soczewicę w garnku.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć je o 2 cale. Przyprawić solą wodę, a następnie dusić soczewicę na średnim ogniu, często mieszając, aż soczewica będzie żucia, około 15 minut.
Odcedzić soczewicę i rezerwy.
Rozgrzać oliwę w średnim garnku, na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, czosnek, pokruszony czerwony pieprz, i rozmaryn. Gotować mieszając często, aż szalotki i czosnek są złote, o 10 protokół.
Dodać przecier pomidorowy i gotować, aż zacznie się koncentrować, o 7 protokół. Następnie dodaj soczewicę. Dusić soczewicę w sosie na bardzo małym płomieniu, aż będą w pełni miękkie, ale nadal trzymając swój kształt, o 10 protokół.