Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym

Oliwa z oliwek-gotowane Mahimahi z śródziemnomorskim sosem pomidorowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 528 kalorii, 35g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rozmaryn, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Mediterranean Mahimahi w pergaminie z kuskusem, oraz Gotowany Bas słodkowodny z orzeźwiającą salsą pomidorową zieloną oliwką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej do 8-calowej, prostej patelni.
Podgrzać na średnim i niskim ogniu 8 minut lub aż olej osiągnie 175 do 18
Ostrożnie dodać połówki pomidorów i gałązkę rozmarynu. Przykryć i kłusować na lekkim wolnym ogniu, dostosowując ciepło w razie potrzeby, 10 minut lub aż pomidory będą miękkie. (Trzymaj ciepło włączone.)
Usuń pomidory z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; miejsce, ścięte w dół, w płytkim naczyniu. Ostudzić 10 minut; odstawić.
Posypać rybę koszerną solą i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ostrożnie umieścić w gorącym oleju. Przykryć i kłusować 6 do 10 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Przełożyć na półmisek i ogrzać.
Usuń skórki z pomidorów; Odrzuć Skórki.
Umieść pomidory i zgromadzony płyn w maszynce kuchennej; pulsuj 3 razy lub do grubo posiekanego.
Przełożyć pomidory do średniej miski i wymieszać z oliwkami, kaparami, posiekanym rozmarynem, octem i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dekorować, w razie potrzeby.