Olive Relish And Deviled Egg Latkes

Olive Relish And Deviled Egg Latkes
Olive Relish i Deviled Egg Latkes mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 410 kalorii, 16G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,52 zł za porcję. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Mieszanka korzenia selera, pikle relish, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Mini Latkes Z Łososiowo-Oliwkowym Smakiem, Deviled Egg Makaron Sałatka, oraz Gorgonzola puree ziemniaczane Latkes z jalapeño Apple Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotowane żółtka wyjąć z jajek i umieścić w misce z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dobrze wymieszać i rurkę lub łyżkę do połówek jaj. Aby zmontować latkes: na średnim ogniu, smażyć paszteciki z tej mieszanki, aż złoty kolor będzie brązowy, przewracając w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dobrze osuszyć na papierowym ręczniku i przykryć łyżką smażonego jajka. Więcej przepisów latkes Na Food Republic: klasyczny przepis Latkes słodkie ziemniaki Latkes Recipe Jumbo Lump Crab Latkes Recipe
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Grudkowe KrabyGrudkowe Kraby
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki

Składniki

3Spód: okruszki z herbatników grahamoliwki czarne pestkowe, grubo posiekaneoliwki czarne pestkowe, grubo posiekane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej rzepakowy do smażeniaolej rzepakowy do smażenia1szczypta1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekorzeń selera, obrany i rozdrobnionykorzeń selera, obrany i rozdrobniony1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon4jaja pobijanejaja pobijane1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoJukonJukon3Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna4jajka na twardo, połówkijajka na twardo, połówki1Skórka z cytrynySkórka z cytryny4Spód: okruszki z herbatników graham4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej1szczypta1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)3Spód: okruszki z herbatników grahamStarta cebulaStarta cebula1porcja startego parmezanuposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRóżne rodzaje musztardy (brązowa, chrzanowa, słodka i ostra, Dijon itp.)Różne rodzaje musztardy (brązowa, chrzanowa, słodka i ostra, Dijon itp.)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki obrane i rozdrobnioneziemniaki obrane i rozdrobnione2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula pokrojona w kostkę, pieczona w oliwie z oliwekczerwona cebula pokrojona w kostkę, pieczona w oliwie z oliwek2warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychsól do smakusól do smaku41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i pieprz do smakuSól i pieprz do smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn