Olivada

Olivada
Olivada może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 7 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Warzywa z Oliwadą, Garlicky Olivada, oraz Crostini z pikantną zieloną Oliwadą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwki i czosnek umieścić w elektrycznym blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać oliwę w strumieniu podczas puree; proces, aż mieszanina stanie się gęsta, ale nie gładka pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Magazyn