Olej z orzechów włoskich i szczypiorek winegret
Olej z orzechów włoskich i szczypiorek winegret może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 3 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli koszernej, octu winnego, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Nasiona Gorczycy-Szczypiorek Vinaigrette, Posiekana sałatka ze szczypiorkiem Vinaigrette, oraz Sałatka z pomidorów i awokado z winegretem cytrynowo-szczypiorkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce lub miarce umieść olej z orzecha włoskiego i pestek winogron lub rzepaku.
Umieścić szczypiorek, ocet i musztardę w średniej, niereaktywnej misce i ubić do połączenia. Powoli maż w mieszaninie oleju, stale ubijając, aż cały olej zostanie włączony. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podania.