Olej czosnkowy i Popcorn Pecorino

Olej czosnkowy i Popcorn Pecorino może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 245 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Popcorn z Pecorino Romano i boczkiem, Pecorino Romano popcorn z pieprzem, z masłem, balsamicznym i boczkiem, oraz Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pop popcorn zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozgrzać olej i czosnek w małym rondlu na średnim ogniu, aż złoty, o 2 protokół. Odrzuć czosnek. W dużej misce, wrzucić popcorn z olejem, Pecorino, i sól.