Old World Escarole And Beans
Old World Escarole i fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, escarole, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Escarole & Beans, Kiełbasa z fasolą i Escarole, oraz Kiełbasa z Escarole i białą fasolą.
Instrukcje
Umieść boczek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż chrupiące, 7 do 8 protokół.
Usunąć boczek i zarezerwować kapiele na patelni.
Dodaj oliwę z oliwek do kapieli i podgrzewaj przez 1 minutę.
Dodaj escarole; gotować i mieszać przez 3 do 4 protokół. Mieszać w czosnku, i kontynuować gotowanie i mieszanie aż pachnące, o 1 minutę.
Wlać bulion z kurczaka i fasolę i doprawić płatkami czerwonej papryki. Dusić przez 5 do 7 minut. Chochla do misek służyć i top z pokruszonym boczkiem i parmezanem.