Old Southern Biscuits
Stare Południowe herbatniki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 125 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Mieszanka maślanki, mąki samozbierającej się, skracania warzyw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Podobne przepisy to Herbatniki Południowe, Herbatniki Z Szynką Południową, oraz Herbatniki Południowe.
Instrukcje
Skracanie pokroić na mąkę blenderem lub widelcem do kruchości.
Dodać maślankę, mieszając mieszaninę tylko do zwilżenia.
Ciasto Pat do 1/2-cala grubości; cięcia z 2-calowy okrągły nóż.
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 przez 14 minut lub do złotego koloru.
Gorące herbatniki posmarować roztopionym masłem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.