Old School Beef Tacos

Old School Beef Tacos
Old School Beef Tacos to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 737 kalorii, 19g białka, oraz 63g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego kminku, parmezanu, pomidorów winorośli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), oraz Mini Taco Pizza Bites i powrót do szkoły wizyta w Staples powrót do centrum szkoły.

Instrukcje

1
Dodaj 1 1/2 szklanki gorącej wody do dużej miski i dodać suszone chiles. Pozostawić do siedzenia tak chiles nawodnić i pulchne, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W średnim rondlu rozgrzać mżawkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj czosnek i cebulę i saute aż pachnące i miękkie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać kminek, a następnie wlać pokrojone w kostkę pomidory, nawodnioną paprykę chile i ich wodę. Doprawić solą i pieprzem. Następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się i zgęstnieje, o 30 protokół. Puree z blenderem w sztyfcie (lub w zwykłym blenderze), uważając, że ciecz jest gorąca, a powietrze w blenderze się rozszerzy. Puree, aż będzie gładka i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do napełniania taco: Ustaw dużą patelnię saute na dużym ogniu i dodaj mżawkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Dodać cebulę i paprykę i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodać mieloną wołowinę i saute, zrywając z tyłu drewnianą łyżką. Gotować, aż dobrze rumiane, 7 do 8 protokół. Następnie doprawić kminkiem, granulowanym czosnkiem, papryką, cebulą w proszku, solą i pieprzem. Gotować przez 3 do 4 Więcej minut. Następnie wymieszać połowę sosu enchilada (drugą połowę zarezerwować do montażu). Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Do tortilli: weź dużą patelnię nonstick saute lub patelnię i spryskaj lekko oliwą z oliwek w sprayu do gotowania. Podgrzać tortillę przez około 30 sekund z obu stron, a następnie lekko obłożyć jedną stronę posypką parmezanu. Rozgrzać, a następnie odwrócić tak, że tosty ser stronie w dół. Pozostawić ser do gotowania i brązowy, o 15 sekund, a następnie wyjąć z patelni. Powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
1
Tortillę, ser do góry, ułożyć na talerzu i na wierzch wymieszać z mieloną wołowiną, polać sosem Enchilada i udekorować pomidorami, rozdrobnioną sałatą, cremą, limonką i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn