Old School Beef Tacos

Old School Beef Tacos
Old School Beef Tacos to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 737 kalorii, 19g białka, oraz 63g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego kminku, parmezanu, pomidorów winorośli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), oraz Mini Taco Pizza Bites i powrót do szkoły wizyta w Staples powrót do centrum szkoły.

Instrukcje

1
Dodaj 1 1/2 szklanki gorącej wody do dużej miski i dodać suszone chiles. Pozostawić do siedzenia tak chiles nawodnić i pulchne, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W średnim rondlu rozgrzać mżawkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj czosnek i cebulę i saute aż pachnące i miękkie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać kminek, a następnie wlać pokrojone w kostkę pomidory, nawodnioną paprykę chile i ich wodę. Doprawić solą i pieprzem. Następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się i zgęstnieje, o 30 protokół. Puree z blenderem w sztyfcie (lub w zwykłym blenderze), uważając, że ciecz jest gorąca, a powietrze w blenderze się rozszerzy. Puree, aż będzie gładka i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do napełniania taco: Ustaw dużą patelnię saute na dużym ogniu i dodaj mżawkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać cebulę i paprykę i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać mieloną wołowinę i saute, zrywając z tyłu drewnianą łyżką. Gotować, aż dobrze rumiane, 7 do 8 protokół. Następnie doprawić kminkiem, granulowanym czosnkiem, papryką, cebulą w proszku, solą i pieprzem. Gotować przez 3 do 4 Więcej minut. Następnie wymieszać połowę sosu enchilada (drugą połowę zarezerwować do montażu). Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
SOS EnchiladaSOS Enchilada
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
RamięRamię
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
8
Do tortilli: weź dużą patelnię nonstick saute lub patelnię i spryskaj lekko oliwą z oliwek w sprayu do gotowania. Podgrzać tortillę przez około 30 sekund z obu stron, a następnie lekko obłożyć jedną stronę posypką parmezanu. Rozgrzać, a następnie odwrócić tak, że tosty ser stronie w dół. Pozostawić ser do gotowania i brązowy, o 15 sekund, a następnie wyjąć z patelni. Powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Tortillę, ser do góry, ułożyć na talerzu i na wierzch wymieszać z mieloną wołowiną, polać sosem Enchilada i udekorować pomidorami, rozdrobnioną sałatą, cremą, limonką i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn