Old School Beef Tacos to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 737 kalorii, 19g białka, oraz 63g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego kminku, parmezanu, pomidorów winorośli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), oraz Mini Taco Pizza Bites i powrót do szkoły wizyta w Staples powrót do centrum szkoły.
Instrukcje
1
Dodaj 1 1/2 szklanki gorącej wody do dużej miski i dodać suszone chiles. Pozostawić do siedzenia tak chiles nawodnić i pulchne, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka Chili
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W średnim rondlu rozgrzać mżawkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj czosnek i cebulę i saute aż pachnące i miękkie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać kminek, a następnie wlać pokrojone w kostkę pomidory, nawodnioną paprykę chile i ich wodę. Doprawić solą i pieprzem. Następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się i zgęstnieje, o 30 protokół. Puree z blenderem w sztyfcie (lub w zwykłym blenderze), uważając, że ciecz jest gorąca, a powietrze w blenderze się rozszerzy. Puree, aż będzie gładka i utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do napełniania taco: Ustaw dużą patelnię saute na dużym ogniu i dodaj mżawkę oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Dodać cebulę i paprykę i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodać mieloną wołowinę i saute, zrywając z tyłu drewnianą łyżką. Gotować, aż dobrze rumiane, 7 do 8 protokół. Następnie doprawić kminkiem, granulowanym czosnkiem, papryką, cebulą w proszku, solą i pieprzem. Gotować przez 3 do 4 Więcej minut. Następnie wymieszać połowę sosu enchilada (drugą połowę zarezerwować do montażu). Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne Marynaty
SOS Enchilada
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Uncje Płynu świeżej Wody
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Do tortilli: weź dużą patelnię nonstick saute lub patelnię i spryskaj lekko oliwą z oliwek w sprayu do gotowania. Podgrzać tortillę przez około 30 sekund z obu stron, a następnie lekko obłożyć jedną stronę posypką parmezanu. Rozgrzać, a następnie odwrócić tak, że tosty ser stronie w dół. Pozostawić ser do gotowania i brązowy, o 15 sekund, a następnie wyjąć z patelni. Powtórz z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Spray
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
1
Tortillę, ser do góry, ułożyć na talerzu i na wierzch wymieszać z mieloną wołowiną, polać sosem Enchilada i udekorować pomidorami, rozdrobnioną sałatą, cremą, limonką i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.