Old-Fashioned Turkey Patty Topi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać staromodny Indyk Patty topi spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 492 kalorie, 55g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz baby Bella grzyby, cebulę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patty Melts, Patty Melts, oraz Patty Melts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
W dużej misce, połączyć indyka, SOS stek, tymianek, sól i pieprz. Uformuj mieszaninę na 5 pasztecików. Gotować paszteciki, partiami, jeśli to konieczne, na patelni na średnim ogniu, aż gotowane przez, o 6 protokół na stronę.
Na dużej patelni, stopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodać grzyby i cebulę i gotować, aż cebula będzie miękka, 8 do 10 protokół, często mieszając.
Usuń mieszaninę z patelni; odstawić i ogrzać.
Masło chleb z obu stron i umieścić na patelni i grillować z obu stron do tosty.
W razie potrzeby wyjąć i zalać dżemem z boczku.
Chleb tostowy ułożyć w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Top każdy z 1 patty. Mieszankę cebuli podzielić między paszteciki, a na wierzchu po 1 plasterku sera. Dusić, aż ser się rozpuści.