Old Fashioned Sugar Cookies
Need a deser wegetariański? Old Fashioned ciasteczka cukru może być wybitny przepis, aby spróbować. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Mieszanka proszku do pieczenia, proszku bezowego, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Old Fashioned Sugar Cookies II, Staromodne Ciasteczka Cukrowe, oraz Staromodne Ciasteczka Cukrowe.
Instrukcje
Masło i cukier śmietany w dużej misce z mikserem elektrycznym. Ubić jajka i wanilię.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć w drugiej dużej misce i dobrze wymieszać. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła 1 szklanka na raz. Schłodzić ciasto przez 3 do 4 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż arkusz ciastek pergaminem.
Rozwałkuj ciasto i pokrój je na kształty za pomocą foremek do ciastek lub noża.
Umieść kształty na przygotowanym arkuszu ciastek. Jeśli dekorujesz kolorowym cukrem, posmaruj ciasteczka mlekiem i posyp kolorowym cukrem (jeśli używasz lukru królewskiego, pozostaw niedokończone).
Piec, aż ciasteczka dopiero zaczynają brązowieć na brzegach, 10 do 15 minut, w zależności od wielkości ciastek.
Wyjmij ciasteczka do stojaka, aby całkowicie ostygły. Jeśli używasz Królewskiego lukru, udekoruj ciasteczka zgodnie z życzeniem.
W dużej misce wymieszać cukier cukierniczy, proszek bezowy i 3/4 szklanki wody.
Mieszaj powoli mikserem elektrycznym, aż do uzyskania odpowiedniej sztywności, aby uzyskać szczyty; lukier powinien być czysty biały i gęsty, ale nie puszysty i bąbelkowy. Jeśli lukier jest Over-beated, będzie się napowietrzane, co sprawia, że trudniej pracować z. Jeśli tak się stanie, pozwól, aby lukier osiadł, a następnie użyj gumowej szpatułki, aby energicznie ubić i wygładzić lukier.
Dodaj do 1 łyżki barwnika spożywczego i wymieszaj gumową łopatką, aż kolor będzie jednolity. Żele najlepiej z lukrem Królewskim. Nie chcesz ich rozcieńczać płynnymi kolorami. Należy uważać, aby dodać zbyt dużo koloru, co zmniejsza połysk lukier i może rozbić konsystencję lukier w ciągu kilku dni. Przechowywać lukier w temperaturze pokojowej, pokryty folią na powierzchni.