Old Fashioned Red Devil ' s Food Cake
Old Fashioned Red Devil ' s Food Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sody oczyszczonej, krem z kamienia nazębnego, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 16%. Spróbuj Old Fashioned Devil ' s Food Cake (Cake Mix Doctor), Devil ' s Food Cake, oraz Devil ' s Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 2-9 calowe patelnie. Przesiać razem 2 szklanki mąki, kakao, sody oczyszczonej i 1/2 łyżeczki soli. Odstawić.
W dużej misce, krem skrócenie i 1 1/2 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste.
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym.
Dodać mieszankę mąki na przemian z kwaśnym mlekiem.
Dodaj 1 szklankę wrzącej wody i 1 łyżeczkę wanilii.
Podzielić ciasto na dwie 9 calowe patelnie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Pozostaw warstwy do ostygnięcia, a następnie rozłóż nadzienie orzechowe między warstwami.
Aby nadzienie orzechowe: na patelni z sosem połączyć 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę mąki, masło, mleko i żółtka jaj. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia, dodać 1/8 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki wanilii. Wymieszać z orzechami pekan i odstawić do ostygnięcia.
Rozłóż między warstwami ciasta, a następnie zamroź satynową polewą morską.
Aby uzyskać satynowy lukier morski: na patelni z sosem połącz 3/4 szklanki brązowego cukru, 3/4 szklanki białego cukru, śmietanę z kamienia nazębnego i 1/3 szklanki gorącej wody. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odkryć i gotować do 246 stopni F (120 stopni C).
Zdjąć z ognia. W dużej misce ubijamy białka do uzyskania piany. Ubijając mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, powoli wlej gorący syrop cienkim strumieniem na białka. Włącz mikser do wysokiej prędkości, i kontynuować bicie aż sztywne szczyty tworzą, i lukier jest wystarczająco gruby, aby rozprzestrzeniać.
Dodaj 1/2 łyżeczki wanilii.