Old Fashioned Rabarbarowy Budyń Chlebowy

Old Fashioned Rabarbarowy Budyń Chlebowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj staromodnego budyniu z rabarbaru. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jeśli masz zmielony cynamon, wodę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Staromodne Ciasto Budyniowe Z Rabarbarem, Chleb rabarbarowy-ten staromodny chleb to prawdziwa uczta na wiosnę, oraz Staromodny Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Skondensowane mleko, wrzącą wodę i masło wymieszać w rondlu na średnim ogniu i podgrzewać, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Umieścić kostki chleba w dużej misce i wlać mieszaninę mleka na kostki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pozostawić chleb do wchłonięcia płynu; nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
5
Jajka z cukrem ubić w misce do spienienia, dodać ekstrakt z cynamonu i wanilii. Ponownie ubić mieszaninę i wymieszać z rabarbarem. Delikatnie i lekko wymieszać mieszaninę rabarbaru z namoczonym chlebem, a następnie zeskrobać mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wyłożyć patelnię z wilgotnym ręcznikiem kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Umieść wypełnione naczynie do pieczenia na ręczniku, wewnątrz patelni i umieść patelnię na stojaku piekarnika. Napełnij patelnię wrzącą wodą, aby dotrzeć do połowy boków naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka budyniu chlebowego wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn