Old-Fashioned Pot Roast
Staromodna pieczeń jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 50g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka oleju roślinnego, mąki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Old-Fashioned Pot Roast.
Instrukcje
W tłustej porcji pieczeni pokroić głębokie szczeliny; włożyć posiekany boczek.
Wszystkie strony pieczeni na gorącym oleju w piecu holenderskim.
Dodać 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i kolejne 4 składniki; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając, 3 minuty.
Zdjąć z ognia i przykryć.
Piec w 325 przez 1 1/2 godziny lub do miękkości.
Wyjąć pieczeń z holenderskiego piekarnika; zachować ciepło. Odmierz kapanie i wróć do holenderskiego piekarnika.
Ubij razem 1/4 szklanki wody i 1 łyżkę mąki na filiżankę kapieli.
Wymieszać mąkę, pozostałe 3/4 łyżeczki soli i pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu w kroplówki; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.