Old Fashioned Pecan Pie
Przepis Old Fashioned Pecan Pie może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 2 godziny. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 386 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, Rum, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Staromodne Ciasto Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj przepis pie crust (patrz UWAGI). Podziel ciasto na pół, uformuj na 2 krążki o średnicy około 5 cali i grubości 3/4 cala. Owiń w plastik. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę (lub do 2 dni) lub zamrażać do 1 miesiąca.Na lekko posypanej mąką powierzchni użyj lekko posypanego mąką wałka do ciasta, aby rozwałkować jeden krążek schłodzonego ciasta do okrągłej 12-calowej, grubej 1/8 cala. Ostrożnie złóż ciasto na pół i wsuń je na wałek do ciasta.
Przenieść na 9-calową patelnię. Rozwałkuj ciasto, delikatnie wsuń do patelni; nie rozciągaj ciasta.Złóż overhan inder tworząc podwójną grubą obręcz. Zagniataj ozdobnie krawędź palcami i użyj widelca, aby nakłuć dno ciasta w kilka miejsc. Przechowywać w lodówce przez 30 minut. Zapisz drugi dysk ciasta na inny cel.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i dolnej. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. przykryj przygotowaną skorupę pie z pergaminem, pozostawiając trochę zwisu i dodaj wystarczającą masę ciasta lub suszoną fasolę, aby pokryć dno.
Piec na środkowej półce przez 15 minut.
Usuń pergamin i wagi, i piec i centrum stojak aż ledwo złoty, o 5 Więcej minut.
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F. w małej misce połącz orzechy pekan z 1 łyżką masła i soli.
Rozprowadzić na patelni do pieczenia i tosty, aż pachnące, 8 do 10 protokół. Odstawić do ostygnięcia.W międzyczasie, w średniej misce, połączyć cukier, syrop kukurydziany, rum, wanilia, i pozostałe masło. Wymieszać z jajkami.
Wlać nadzienie do ostudzonej Skórki. Przykryć lekko folią.
Piec na Dolnym stojaku przez 20 minut.
Wyjmij folię, a następnie kontynuuj pieczenie, aż środek ciasta poczuje się jak żelatyna po naciśnięciu z tyłu łyżki, o 30 więcej minut.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
Podawać z bitą śmietaną, w razie potrzeby.