Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle)

Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle)
Old Fashioned Peach Cobbler (Aka brzoskwinia Puzzle) może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 7. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 433 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukru, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Old Fashioned Peach Cobbler, Staroświecki Placek Brzoskwiniowy, oraz Staroświecki Placek Brzoskwiniowy.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Dodaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól do miski robota kuchennego. Pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj 4 łyżki masła i pulsuj jeszcze kilka razy, aż masło zostanie włączone jako małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
4
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W małej misce ubij razem jajko i mleko, a następnie dodaj płyn do mieszaniny mąki. Mieszaj łyżką, aż dobrze się wkomponuje i zacznie tworzyć się lepkie ciasto. Ciasto obrócić na bardzo dobrze posmarowanej mąką powierzchni i posypać wierzch mąką, a następnie lekko ugniatać, aż do uzyskania miękkiego, nadającego się do obróbki ciasta. Zawiń ciasto w folię i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Obficie posmarować 9-calowe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
7
Umieść odwróconą filiżankę lub 6 uncji ramekin w środku talerza ciasta i masło na zewnątrz filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Umieścić brzoskwinie, strona łodygi w dół do naczynia, rozstaw je równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
9
W średnim rondlu dodaj cukier, sól, pozostałe 3 łyżki masła, wodę i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
świeża Resztkaświeża Resztka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Podgrzać na pożywce, mieszając, aż cukier się rozpuści i masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
11
Syrop nalej równomiernie na brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
12
Rozwałkuj ciasto biszkoptowe, aby mieć duże koło, które pokryje brzoskwinie (około 11 cali). Przykryj ciasto brzoskwiniami (ciasto będzie rozciągliwe) i naciśnij ciasto, aby pasowało do brzoskwiń (nie naciskaj ciasta na boki patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Piec przez 30 do 35 minut lub aż wierzch biszkoptu będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
14
Wyjąć z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
15
Po ostygnięciu, umieść duży talerz do serwowania na naczyniu z ciasta i szybko odwróć, aby nie rozlać soku. Plaster więc każdy kawałek ma pełną brzoskwinię i mżawka z dodatkowym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
16
Podawać natychmiast z bitą śmietaną lub lodami waniliowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Trzeszczący, wykrochmalony i nienaganny Kabinett; bardzo wapienno-ziołowy; zwłaszcza Apley i Mineralnie; surowe miętowe wykończenie. Pasuje do wszystkiego, co lubisz w kuchni drobiowej, skorupiaków i owoców morza, zwłaszcza jeśli towarzyszy temu sos na bazie śmietany lub masła. Świetne do letnich sałatek i kuchni Pacific Rim.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia5
Magazyn