Old Fashioned Apple Pie

Old Fashioned Apple Pie
Przepis Old Fashioned Apple Pie jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Mieszanka 4-1 / z i gotowania jabłek, takich jak granny smith, sól, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1981 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 w maszynce połączyć mąkę, migdały, sól i brązowy cukier, pulsować, Aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać masło i pulsować 6 do 8 razy, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek, z kawałkami masła wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Dodaj wodę 1 łyżkę na raz, pulsując, aż mieszanina zacznie się zlepiać. Jeśli uszczypniesz trochę kruchego ciasta i utrzyma się razem, jest gotowe, jeśli nie, dodaj trochę więcej wody i ponownie pulsuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Wyjąć ciasto z maszyny i umieścić na czystej powierzchni. Ostrożnie uformuj na 2 dyski. Nie przegniataj ciasta! Nadal powinieneś widzieć małe kawałki masła w cieście. Te kawałki masła pozwolą na łuszczenie się skorupy. Owinąć każdy dysk w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.2 Pozycja stojaka w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzać do 191°. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Połączyć cukier, mąkę i przyprawy w dużej misce. Użyj rąk i wymieszać w jabłka, aby były dobrze pokryte, a następnie dodać brandy i ekstrakt z wanilii.4
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wyjmij jeden krążek skorupy z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 5-10 minut.
8
Posypać mąką na wierzchu dysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
9
Rozwałkuj wałkiem do ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowego koła; około 1/8 cala grubości. Gdy rozwałkowujesz ciasto, użyj metalowej szpatułki, aby sprawdzić, czy ciasto nie przykleja się do powierzchni poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
W razie potrzeby dodać kilka posypek mąki, aby ciasto nie przywierało. Delikatnie złożyć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
11
Umieść na 9-calowym talerzu pie, wyrównując krotnie ze środkiem patelni. Delikatnie rozłóż i naciśnij w dół, aby wyrównać naczynie z ciastem. 5 łyżek w nadzieniu jabłkowym, lekko w środku. 6
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Rozwałkuj drugi dysk ciasta, jak wcześniej. Delikatnie obrócić na wierzch jabłek w cieście. Uszczypnij górną i dolną część ciasta mocno razem. Przycinaj nadmiar ciasta nożycami kuchennymi, pozostawiając zwis 3/4 cala. Fold ciasto pod siebie tak, że krawędź krotnie jest równo z krawędzią patelni. Krawędzie flet za pomocą kciuka i palca wskazującego lub naciśnij widelcem. 7 wymieszaj żółtko i śmietanę w małej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Posmaruj wierzch ciasta.
14
Wytnij szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
15
Piec ciasto, aż skorupa zacznie się złoty, około 20 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 177°. namiot obręcze z folii aluminiowej lub ochraniacz ciasto, jeśli krawędzie są brązowieje zbyt szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
16
Piec, aż skorupa jest złoty i soki są bulgotanie, w dowolnym miejscu od dodatkowych 30 do 45 minut, w zależności od rodzaju jabłek używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
17
Przenieść do stojaka; odstawić 1 godzinę.
18
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn