Przepis Old Fashioned Apple Pie jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Mieszanka 4-1 / z i gotowania jabłek, takich jak granny smith, sól, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1981 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1 w maszynce połączyć mąkę, migdały, sól i brązowy cukier, pulsować, Aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować 6 do 8 razy, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek, z kawałkami masła wielkości grochu.
Dodaj wodę 1 łyżkę na raz, pulsując, aż mieszanina zacznie się zlepiać. Jeśli uszczypniesz trochę kruchego ciasta i utrzyma się razem, jest gotowe, jeśli nie, dodaj trochę więcej wody i ponownie pulsuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Wyjąć ciasto z maszyny i umieścić na czystej powierzchni. Ostrożnie uformuj na 2 dyski. Nie przegniataj ciasta! Nadal powinieneś widzieć małe kawałki masła w cieście. Te kawałki masła pozwolą na łuszczenie się skorupy. Owinąć każdy dysk w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.2 Pozycja stojaka w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzać do 191°. 3
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Połączyć cukier, mąkę i przyprawy w dużej misce. Użyj rąk i wymieszać w jabłka, aby były dobrze pokryte, a następnie dodać brandy i ekstrakt z wanilii.4
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wyjmij jeden krążek skorupy z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 5-10 minut.
8
Posypać mąką na wierzchu dysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
9
Rozwałkuj wałkiem do ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowego koła; około 1/8 cala grubości. Gdy rozwałkowujesz ciasto, użyj metalowej szpatułki, aby sprawdzić, czy ciasto nie przykleja się do powierzchni poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
W razie potrzeby dodać kilka posypek mąki, aby ciasto nie przywierało. Delikatnie złożyć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
11
Umieść na 9-calowym talerzu pie, wyrównując krotnie ze środkiem patelni. Delikatnie rozłóż i naciśnij w dół, aby wyrównać naczynie z ciastem. 5 łyżek w nadzieniu jabłkowym, lekko w środku. 6
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Smażone Krewetki, Obrane
12
Rozwałkuj drugi dysk ciasta, jak wcześniej. Delikatnie obrócić na wierzch jabłek w cieście. Uszczypnij górną i dolną część ciasta mocno razem. Przycinaj nadmiar ciasta nożycami kuchennymi, pozostawiając zwis 3/4 cala. Fold ciasto pod siebie tak, że krawędź krotnie jest równo z krawędzią patelni. Krawędzie flet za pomocą kciuka i palca wskazującego lub naciśnij widelcem. 7 wymieszaj żółtko i śmietanę w małej misce, aby wymieszać.
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
13
Posmaruj wierzch ciasta.
14
Wytnij szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
15
Piec ciasto, aż skorupa zacznie się złoty, około 20 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 177°. namiot obręcze z folii aluminiowej lub ochraniacz ciasto, jeśli krawędzie są brązowieje zbyt szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Piec, aż skorupa jest złoty i soki są bulgotanie, w dowolnym miejscu od dodatkowych 30 do 45 minut, w zależności od rodzaju jabłek używasz.