Old Country Springerle

Old Country Springerle
Stary kraj Springerle wymaga z grubsza 8 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 0g tłuszczu i w sumie 81 kalorii. Za 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką skórkę z cytryny, nasiona anyżu, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 16%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Springerle, Ciasteczka Springerle O Zapachu Ajerkoniaka, oraz Kurczak Wiejski.

Instrukcje

1
Ubij cukier cukierniczy i jajka razem w dużej misce, aż będą gęste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść nasiona anyżu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnyżAnyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlej wodę na nasiona anyżu do miski i pozostaw mieszaninę do zaparzenia, 2 do 3 minut. Ubij mieszankę anyżu i skórkę z cytryny w mieszankę jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnyżAnyż
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przesiej mąkę i ponownie zmierz. Przesiej mąkę jeszcze raz razem z proszkiem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dodaj mąkę do mieszanki jajecznej i ubijaj, aż powstanie ciasto. Ciasto podzielić na płaskie krążki, zawinąć w woskowany papier i wstawić do lodówki na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
JajkoJajko
6
Rozwałkuj ciasto na płaskiej powierzchni lekko posypanej cukrem cukierniczym do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Rozwałkuj ciasto wałkiem springerle, aby uformować ciasteczka. Powtórz z pozostałymi rundami ciasta. Przykryj pokrojone ciasteczka ręcznikiem i pozostaw do wyschnięcia na co najmniej 6 godzin lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Przełóż na blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec partiami w nagrzanym piekarniku, aż brzegi będą lekko złote, 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn