Okłady z sałaty z wędzonym pstrągiem

Okłady z sałaty z wędzonym pstrągiem
Okłady z sałaty z wędzonym pstrągiem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 646 kalorii, 76g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.54 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka szalotki, ogórek gorący, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Okłady Z Sałaty Z Wędzonym Pstrągiem, Sałata z wędzonego pstrąga z sosem cytrynowym Meyer i marchewką, oraz Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą obieraczki do warzyw, golą marchew iliczba wzdłuż na wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Przetnij na 3-calowe odcinki, a następnie przetnij na paski wielkości zapałek.
3
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj szalotki, jalapeños, limejuice, cukier, i sos rybny; niech marynować 30minutes w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
SzalotkaSzalotka
CukierCukier
5
Dodać kawałki pstrąga i pomidory tovegetable mieszaniny i wrzucić do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PstrągPstrąg
6
Przenieść mieszankę pstrągowo-warzywną do largestrainer i odsączyć płyn. Do tej samej miski wrzucić pstrągowo-warzywną mieszankę, dodać miętę i bazylię i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BazyliaBazylia
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Ułóż liście sałaty na dużym talerzu.Podziel pstrągowo-warzywną sałatę między sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
WarzywaWarzywa
PstrągPstrąg
8
Skropić słodkim sosem chili na każdym z nich i posypać orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
9
* Dostępne w sekcji Asian foods większości supermarketów, w niektórych sklepach z artykułami specjalistycznymi i na rynkach azjatyckich.
10
** Dostępne w niektórych supermarketach oraz w sklepach z artykułami spożywczymi i delikatesami.
11
*** Dostępne w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich oraz od amazon.com.

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicałe świeże liście bazyliicałe świeże liście bazylii21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew obranamarchew obrana796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(o) Azjatycki słodki sos chili(o) Azjatycki słodki sos chili1ogórek Angielski bez skórki (nie usuwaj nasion)ogórek Angielski bez skórki (nie usuwaj nasion)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekane lekko solone prażone orzeszki ziemnedrobno posiekane lekko solone prażone orzeszki ziemne1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos rybny (np. nam PLA lub nuoc nam)sos rybny (np. nam PLA lub nuoc nam)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory winogronowe pokrojone w kostkępomidory winogronowe pokrojone w kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojone chiles jalapeño z nasionami (najlepiej czerwone; ok. 2 duże)cienko pokrojone chiles jalapeño z nasionami (najlepiej czerwone; ok. 2 duże)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicałe świeże liście miętycałe świeże liście mięty16do średnich wewnętrznych liści sałaty rzymskiej (z około 2 serc sałaty rzymskiej)do średnich wewnętrznych liści sałaty rzymskiej (z około 2 serc sałaty rzymskiej)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojone szalotkicienko pokrojone szalotki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki4,5-uncjowe opakowania bez skórek wędzone filety z pstrąga, * * rozbite na kawałki wielkości kęsa (o4,5-uncjowe opakowania bez skórek wędzone filety z pstrąga, * * rozbite na kawałki wielkości kęsa (o2(zima)świeży sok z limonki lub niesezonowany ocet ryżowyświeży sok z limonki lub niesezonowany ocet ryżowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn