Okłady z sałaty wieprzowej i gruszkowej
Pork' n ' Gruszka sałata okłady jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty bostońskiej, nektar gruszkowy, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Perfect Gruszka Azjatycki Indyk Sałata Okłady, Okłady z kurczaka i sałaty gruszkowej w stylu azjatyckim, oraz Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz pierwsze pięć składników. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się do 1-1/4 filiżanek; zachować ciepło.
Połącz brązowy cukier i cayenne; posypać gruszkami.
Umieścić na natłuszczonej patelni brojlerów. Zetrzyj czosnek i sól na polędwicy.
Umieścić na patelni brojlerów z gruszkami.
Broil 4-6 w. od ciepła przez 9 minut. Skręcić; dusić 7-9 minut dłużej lub aż termometr mięsa czyta 160° i gruszki są lekko rumiane.
Pokrój każdą gruszkę na pół na pięć plastrów.
Wieprzowinę pokroić w 10 plastrów.
Na każdym liściu sałaty umieścić dwa plastry gruszki, kawałek wieprzowiny i cebulę. Top z sosem; zawiń sałatę wokół nadzienia.